Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wpforms-lite domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/drmohsen/domains/drmohsenhoseini.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wordpress-seo domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/drmohsen/domains/drmohsenhoseini.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
مینی ایمپلنت دندان چیست | کاربرد + مزایا و معایب - دکتر حسینی

مینی ایمپلنت دندان چیست؟

مینی ایمپلنت دندان
آنچه می خوانید...

آیا دندان هایتان را از دست داده اید و به دنبال یک راه حل سریع و کم خطر برای بهبود وضعیت آن ها هستید؟ معمولاً متخصصان دهان و دندان با انجام ایمپلنت و جراحی مربوطه شرایط را برای کاشت دندان های مصنوعی آماده می کنند؛ اما همانطور که آگاه هستید؛ پروسه ایمپلنت دندان اغلب طولانی است و این موضوع سبب شده است تا کسانی که قصد کاشت دندان را دارند، از انجام این متد درمانی صرف نظر کنند. مینی ایمپلنت یک روش فوق العاده برای کاشت دندان است؛ که در مدت زمان کوتاه و با کمترین میزان عوارض انجام می شود. اگر قصد دارید تا با مینی ایمپلنت دندان بیشتر آشنا شوید، این محتوا را تا انتها مطالعه کنید.

 

منظور از مینی ایمپلنت دندان چیست و چگونه انجام می شود؟

قبل از معرفی مینی ایمپلنت دندان، بد نیست به صورت مختصر با این موضوع که ایمپلنت دندان چیست، آشنا شوید. ایمپلنت قطعه ای است از جنس تیتانیوم که فرم و ساختاری مشابه یک پیچ دارد. ایمپلنت در قسمت استخوان فک جای داده می شود و نقش ریشه دندان را ایفا می کند. بعد از نصب ایمپلنت، تاج که مشابه یک دندان طبیعی است؛ روی آن فیکس می شود. مینی ایمپلنت دقیقاً مشابه ایمپلنت سنتی یا معمولی است؛ با این تفاوت که قطر آن تقریباً نصف می شود.

 

مینی ایمپلنت دندان به چه کسانی پیشنهاد می شود؟

حال که آشنایی بیشتری با مینی ایمپلنت دندان پیدا کرده اید؛ ممکن است این سوال در ذهنتان ایجاد شود که این نوع ایمپلنت برای چه کسانی مناسب است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بهترین کاندید برای انجام مینی ایمپلنت دندان، فردی است که استخوان های فک آن تا حد زیادی تحلیل رفته است و شرایط کاشت ایمپلنت های درشت را ندارد. علاوه بر این کسانی که دارای دندان های کوچکی هستند؛ می توانند از این نوع ایمپلنت برای قرار گرفتن پروتز دندان استفاده کنند. کاشت مینی ایمپلنت در فک نسبت به سایر ایمپلنت ها درد و خونریزی کمتری دارد؛ لذا اگر شرایط و توانایی تحمل جراحی ایمپلنت معمولی را ندارید، بهتر است از این نوع ایمپلنت برای کاشت دندان های از دست رفته استفاده کنید.

مینی ایمپلنت دندان
مینی ایمپلنت دندان

مزایای مینی ایمپلنت دندان چیست؟

مزایای بی شمار مینی ایمپلنت دندان باعث شده است که تقاضا برای انجام آن بسیار زیاد باشد. مهم ترین مزیت مینی ایمپلنت ها، این است که در مدت زمان کوتاهی انجام می شود و فرد نیازی به گذراندن زمان طولانی برای داشتن دندان ندارد. سایر فواید مینی ایمپلنت دندان شامل موارد زیر می شوند:

  1. این نوع ایمپلنت می تواند باعث ثابت ماندن دندان های مصنوعی شود.
  2. عوارض بعد از عمل کاشت مینی ایمپلنت بسیار کم است.
  3. درگیری فک با مینی ایمپلنت در مقایسه با ایمپلنت سنتی کمتر است.
  4. هزینه کاشت مینی ایمپلنت در مقایسه با ایمپلنت های معمولی دندان پایین تر است.
  5. با انجام مینی ایمپلنت دندان وضعیت صحبت کردن و تلفظ کلمات در فرد بهبود پیدا می کند.

 

مینی ایمپلنت دندان با چه معایبی همراه است؟

باوجود مزایای متعدد مینی ایمپلنت دندان، این متد درمانی با معایبی هم همراه است؛ که در ادامه به برخی از آن ها اشاره شده است و عبارتند از:

  1. مینی ایمپلنت دندان نسبت به ایمپلنت های معمولی یا سنتی، از استحکام کمتری برخوردار است. (این مسئله نگران کننده نیست؛ زیرا دندانپزشک با کاشت تعداد بیشتری مینی ایمپلنت، استحکام این نوع ایمپلنت را به اندازه ایمپلنت های سنتی افزایش می دهد.)
  2. طول دوره بهبودی بعد از کاشت مینی ایمپلنت نسبت به ایمپلنت معمولی بیشتر است؛ چراکه اغلب از متخصصان دندان از دو عدد ایمپلنت با قطر کم برای کاشت استفاده می کنند.
  3. از مینی ایمپلنت نمی توان برای نصب دو یا چند دندان استفاده کرد.
  4. مینی ایمپلنت دندان در مقایسه با ایمپلنت های عادی از حساسیت بیشتری برخوردار است و لازم است که دقیق تر از آن مراقبت شود.
  5. تعویض مینی ایمپلنت پروسه پیچیده ای است که می تواند باعث آسیب دیدگی دندان ها شود.

 

مینی ایمپلنت دندان چند سال ماندگاری دارد؟

میزان ماندگاری مینی ایمپلنت تقریباً به اندازه ایمپلنت های معمولی است. چنانچه تمام توصیه های پزشک در خصوص نحوه مراقبت از مینی ایمپلنت دندان رعایت شود، بین 10 تا 20 سال ماندگاری دارد. با این وجود اغلب دندانپزشکان از این نوع ایمپلنت به صورت موقت استفاده می کنند. اگر نگران آسیب دیدن مینی ایمپلنت خود هستید، می توانید با انجام کارهای زیر به طول عمر آن بیفزایید.

  1. بهداشت دهان و دهان به صورت روزانه و مداوم رعایت شود.
  2. از دندان ها برای باز کردن آجیل یا وسایل مختلف استفاده نشود.
  3. از خوردن مواد غذایی بسیار سفت و محکم تا جای ممکن پرهیز شود.
مینی ایمپلنت دندان
مینی ایمپلنت دندان

مراجعه به پزشک

در این نوشتار به بررسی اینکه مینی ایمپلنت دندان چیست و انجام آن برای چه کسانی مناسب است؛ پرداختیم. اگر مایلید تا از این موضوع که آیا کاندیدای مناسبی برای مینی ایمپلنت دندان هستید یا خیر آگاهی پیدا کنید؛ می توانید برای ویزیت و معاینه حضوری به کلینیک تخصصی دکتر حسینی در اسلامشهر مراجعه کنید. ایشان با دانش به روز و بکارگیری جدیدترین تجهیزات روز دنیا، به شما کمک می کنند تا از بهترین روش ایمپلنت، برای درمان دندان های آسیب دیده تان استفاده کنید. برای تعیین نوبت حضوری در کلینیک دکتر حسینی، کافیست از طریق شماره های تماس درج شده در سایت اقدام کنید.

دکتر محسن حسینی

دندانپزشک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رزرو مشاوره و معاینه رایگان

دریافت وقت مشاوره و معاینه رایگان با دکتر حسینی 

لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.