Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wpforms-lite domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/drmohsen/domains/drmohsenhoseini.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wordpress-seo domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/drmohsen/domains/drmohsenhoseini.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
آشنایی با ایمپلنت اندواستیل - ایمپلنت اندواستیل چیست

آشنایی با ایمپلنت اندواستیل

آشنایی با ایمپلنت اندواستیل
آنچه می خوانید...

آشنایی با ایمپلنت اندواستیل

متخصصان دهان و دندان چند سالی است که به واسطه ایمپلنت، جای خالی دندان های آسیب دیده و کشیده شده را در دهان پر می کنند. ایمپلنت دارای انواع مختلفی است؛ اما در ایران اغلب از نوع اندواستیل آن برای جبران دندان های کشیده شده استفاده می کنند.

حال که در خواندن این مطلب هستید؛ به احتمال زیاد قصد دارید تا برای ایمپلنت دندان اقدام کنید. ما در ادامه این مطلب اطلاعات کاملی را درباره ایمپلنت اندواستیل در اختیارتان قرار می دهیم؛ تا با آگاهی بالا برای انجام این روش درمان به کلینیک تخصصی دندانپزشکی مراجعه کنید.

ایمپلنت اندواستیل چیست؟

ایمپلنت اندواستیل یک روش کاشت دندان دو مرحله ای است؛ که توسط دندانپزشک با کمک یک جراحی کوچک انجام می شود. ایمپلنت های اندواستیل به ایمپلنت های درون استخوانی معروف هستند؛ زیرا متخصص دهان و دهان بعد از باز کردن لثه طی جراحی، پایه فلزی پیچی شکل را درون استخوان فک بیمار قرار می دهد.

برای اینکه ایمپلنت Endosteal به خوبی با استخوان فک جوش بخورد، نیاز است که زمانی از نصب آن بگذرد. این زمان بسته به وضعیت هر فرد ممکن است بیش تر از 2 تا 6 ماه به طول بی انجامد. دندانپزشک بعد از اطمینان از جوش خوردن پایه فلزی با فک، سطح روی این پایه را باز می کند و به نصب اباتمنت و روکش دندان می پردازد.

آشنایی با ایمپلنت اندواستیل
آشنایی با ایمپلنت اندواستیل

زمان کاشت ایمپلنت اندواستیل چگونه است؟

کاشت ایمپلنت اندواستیل براساس شرایط بیمار در چند زمان مختلف انجام می شود؛ که در ادامه به هر کدام از آن ها اشاره شده است:

  1. زمان اول: در صورت دست نخورده باقی ماندن حفره استخوان فک، دندانپزشک بلافاصله بعد از افتادن یا کشیدن دندان اقدام به انجام ایمپلنت اندواستیل می کند. از این روش به عنوان ایمپلنت فوری نام برده می شود.
  2. زمان دوم: در مواردی متخصص دهان و دندان فوراً اقدام به انجام ایمپلنت نمی کند و بعد از گذشت 60 تا 120 روز، در صورت ترمیم شدن لثه، عمل کاشت دندان را انجام می دهد. در این روش به دلیل جوش خوردن پایه با استخوان فک و محکم شدن آن، احتمال شل یا لق شدن دندان کاشت شده به شدت کاهش پیدا می کند.
  3. زمان سوم: در صورتی بعد از کشیدن یا افتادن دندان، حفره استخوان زیر دندان آسیب ببیند، دندانپزشک عمل ایمپلنت دندان را 4 تا 6 ماه بعد انجام می دهد. در این مدت زمان حفره استخوان فک آسیب دیده ترمیم و بهبود پیدا می کند و بعد از ایمپلنت دچار عفونت نمی شود.

ایمپلنت اندواستیل برای چه افرادی مناسب است؟

افرادی که قصد انجام ایمپلنت اندواستیل را دارند، باید شرایطی زیر را دارا باشند:

  • خانم ها حداقل 15 و آقایان حداقل 18 سال سن داشته باشند.
  • فرد از تراکم استخوانی بالایی برخوردار باشد.
  • مراجعه کننده باید از قدرت بدنی مطلوبی برخوردار باشد.
  • مراجعه کننده نباید با مشکلات قلبی و بیماری دیابت همراه باشد.
  • رشد فک بیمار باید تکمیل شده باشد.
  • اندازه استخوان فک برای نگهداری از دندان و ایمپلنت باید به اندازه کافی باشد.
  • فرد نباید به عارضه پوکی استخوان مبتلا باشد.

ایمپلنت اندواستیل با چه مزایا و معایبی همراه است؟

ایمپلنت اندواستیل مانند دیگر روش های کاشت دندان دارای مزایا و معایب متعددی است. ما در ادامه به صورت مختصر به برخی از مزایا و معایب این روش اشاره کرده ایم؛ که موارد زیر را شامل می شوند:

مزایای ایمپلنت Endosteal

  1. روش کاشت دندان به روش Endosteal با بیشترین میزان موفقیت و رضایت همراه است.
  2. به دلیل دو مرحله ای بودن ایمپلنت اندواستیل پایه فلزی به خوبی با استخوان فک جوش می خورد و کمتر دچار شل شدگی قرار می گیرد.
  3. با کاشت دندان به روش اندواستیل قدرت تکلم و جویدن غذا در فرد بهبود پیدا می کند.
  4. ایمپلنت اندواستیل ظاهری مشابه دندان طبیعی دارد و برخلاف دندان های مصنوعی باعث حس ناخوشایند در فرد نمی شود.

معایب ایمپلنت Endosteal

  1. با توجه به اینکه روکش دندان در سال اول با استفاده از چسب به پایه متصل می شود، احتمال افتادن آن وجود دارد.
  2. مراجعه کننده بعد از اتمام جراحی ممکن است با عوارضی نظیر درد، خونریزی، تورم و عفونت همراه باشد.
  3. کل فرآیند کاشت دندان به روش ایمپلنت اندواستیل ممکن است بیشتر از 4 ماه طول بکشد.
  4. احتمال دارد پیچ جوش خورده به استخوان فک در اثر ضربه شدید یا خوردن غذای صفت شل شود.
  5. ممکن است به دلیل فشار شدیدی که به دندان وارد می شود، روکش از روی پیچ جدا شود.
آشنایی با ایمپلنت اندواستیل
آشنایی با ایمپلنت اندواستیل

مراجعه به پزشک

با خواندن مطلب بالا دانستید که ایمپلنت اندواستیل یک روش مطمئن برای کاشت دندان است. در صورتی که می خواهید برای انجام ایمپلنت به این روش اقدام کنید، باید برای انجام آن به دندانپزشک متخصص و حاذقی مراجعه کنید. این روش درمانی اغلب طی دو جراحی انجام می شود و بسیار اهمیت دارد که با عوارض و خطرات کمی همراه باشد.

دکتر محسن حسینی متخصص دهان و دندان در اسلامشهر انواع ایمپلنت دندان را با 8 سال سابقه درخشان و بکارگیری متریال مرغوب و درجه یک، به بهترین شکل انجام می دهد. برای رزرو نوبت در کلینیک تخصصی ایشان می توانید از طریق راه های ارتباطی درج شده در سایت دکتر محسنی اقدام کنید.

 

دکتر محسن حسینی

دندانپزشک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رزرو مشاوره و معاینه رایگان

دریافت وقت مشاوره و معاینه رایگان با دکتر حسینی 

لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.